Επίθεση αντιδημάρχου σε σπίτι δημοτικού συμβούλου με αφορμή παρατήρηση για παράνομη οδήγηση

διαβάζουμε στο spata-artemida.blogspot

Σοβαρότατο επεισόδιο έγινε σήμερα, Σάββατο 22/10/2011 το πρωί, στο σπίτι του δημοτικού τοπικού συμβούλου κ. Ν. Μάρκου, με πρωταγωνιστή τον Αντιδήμαρχο κ. Π. Πουλάκη.
Συγκεκριμένα έγινε εισβολή στην οικεία του από τον Αντιδήμαρχο και πρόσωπο που τον συνόδευε, με αποτέλεσμα την χειροδικία σε βάρος επισκέπτη του που βρισκόταν εκείνη την ώρα στην είσοδο.
Το περιστατικό θα είχε λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις εάν δεν επενέβαινε ο κ. Ν. Μάρκου για να διώξει τους επιτιθέμενους εισβολείς από την οικεία του.
Όλα ξεκίνησαν ύστερα από παρατήρηση του επισκέπτη προς τον Αντιδήμαρχο για την παράνομη οδήγηση από αυτόν του αυτοκινήτου του Δημάρχου, συνοδευόμενος από πρόσωπο χωρίς καμία υπηρεσιακή ιδιότητα.
Να σημειώσουμε ότι τα άτομα που οδηγούν υπηρεσιακά αυτοκίνητα πρέπει όχι μόνο να είναι κάτοχοι επαγγελματικού διπλώματος αλλά και να έχουν ειδική εξουσιοδότηση.
Ο ίδιος ο κ. Μάρκου δήλωσε:
«Σήμερα μπήκαν στο σπίτι μου και έφτασαν μέχρι την αυλή χειροδικώντας σε επισκέπτη μου.
Ως που θα φτάσουν ορισμένοι εκ της Δημοτικής Αρχής για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα;
Δηλαδή όσοι λέμε τα πράγματα με το όνομά τους θα πρέπει να φοβόμαστε και στα σπίτια μας, από τους τραμπουκισμούς τους;
Μήπως το επόμενο βήμα θα είναι να μπουν και μέσα στις κρεβατοκάμαρες μας;
Φυσικά δεν θέλω να πιστέψω ότι επακόλουθο των όσων λέω και γράφω , με αποκορύφωμα την χθεσινοβραδινή ανάρτηση και όχι μόνο, ήταν η σημερινή εισβολή στην οικεία μου και τα όσα διαδραματίστηκαν σε βάρος του επισκέπτη μου.
Τέλος επειδή παραβιάστηκε το οικογενειακό μου άσυλο μέχρις επίθεσης και χειροδικίας εντός αυτού, θέλω να δηλώσω ότι θα πάρω κάθε πρόσφορο νόμιμο μέτρο.»

μικρο URL: https://activepropaganda.espivblogs.net/?p=1529
Share on

activepropaganda

αντιπληροφόρηση

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...