Τι θα κάνουμε με τα χαράτσια; Οι Επιτροπές Αγώνα Δεν Πληρώνω προτείνουν

Καθημερινά εκατοντάδες πολίτες επικοινωνούν μαζί μας και αναζητούν τρόπους για να προστατευτούν από τις φοροεπιδρομές. Το ξεκαθαρίζουμε για άλλη μία φορά: Δεν υπάρχουν δυνατότητες στην σημερινή αστική νομιμότητα για να προστατευτούμε. Όταν δεν πληρώνεις και πολύ περισσότερο όταν δεν έχεις άλλα να πληρώσεις η νομιμότητά τους θεωρεί την άρνηση και την αδυναμία αδίκημα. Μας θεωρεί κλέφτες. Όταν το κράτος (τους) αδειάζει τα ασφαλιστικά ταμεία, καλύπτει μίζες και βατοπέδια, υποθάλπει την απάτη του χρηματιστήριου ή παραδίδει τα δημόσια και κοινωνικά αγαθά για εκμετάλλευση στους ιδιώτες, αυτό λέγεται νομιμότητα και επιστρατεύεται κάθε κατασταλτικός ή άλλος μηχανισμός (τους) για να την εφαρμόσει.

Απέναντι σε αυτή τη «νομιμότητα» εμείς οι εργαζόμενοι, όλοι οι πολίτες μπορούμε να αντιτάξουμε το δίκαιο, τα δικαιώματά μας, τη δική μας λαϊκή νομιμότητα.

Πώς οργανωνόμαστε: Μαγικές συνταγές και λύσεις, χωρίς τη συμμετοχή μας δεν υπάρχουν. Πως εντάσσουμε την ατομική μας αντίθεση στη συλλογική αντίσταση; Δοκιμάζουμε στη πράξη μορφές οργάνωσης , συζητάμε με τους άλλους της διπλανής πόρτας, οργανώνουμε συναντήσεις στη γειτονιά ή την πολυκατοικία και σχεδιάζουμε τα επόμενα βήματά μας. Τα μέλη των Επιτροπών Αγώνα του κινήματος ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ είναι στη διάθεση όσων επιθυμούν να παρευρισκόμαστε σε αντίστοιχες συναντήσεις προκειμένου να ενημερώνουμε αναλυτικά και με βάση την εμπειρία μας στην οργάνωση από τα κάτω. Μπορούμε να αναπτύξουμε τη δυνατότητα του οριζόντιου συντονισμού μεταξύ των εκατοντάδων επιτροπών που καθημερινά αναπτύσσονται και σε αυτή τη κατεύθυνση το ιστολόγιο μας (www.denplirono.info) μπορεί να βοηθήσει στην επικοινωνία και τον αντίστοιχο συντονισμό μεταξύ μας. Τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι στη διάθεση κάθε συμπολίτη και κάθε συλλογικότητας.

Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι, πώς θα μπορούσε να είναι διαφορετικά, στις δράσεις μας και όλοι έχουν το δικαίωμα και τη δυνατότητα να συμμετέχουν στις συζητήσεις και το σχεδιασμό των Επιτροπών Αγώνα «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ». Δεν διεκδικούμε καμία αποκλειστικότητα, δεν έχουμε κανένα brandname, το «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ» ανήκει σε όλους τους αγωνιζόμενους συμπολίτες μας και μπορεί να εκφράσει ανατρεπτικά την εργαζόμενη πλειοψηφία απέναντι στην ολιγαρχία του πλούτου και του πολιτικού της προσωπικού. Δεν θα τους επιτρέψουμε να μας κλέψουν άλλο. Η ζωή μας ανήκει!

ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ

Η ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΧΟΥΝΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ – ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ

Όλοι στους δρόμους για την Ελευθερία.

πηγή

Share on
μικρο URL: https://activepropaganda.espivblogs.net/?p=1914

activepropaganda

αντιπληροφόρηση

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...