Επίθεση των Anonymous σε καρτέλ ναρκωτικών στο Μεξικό με αφορμή απαγωγή hacker

Οι διαδικτυακοί χακτιβιστές γνωστοί πλέον με το όνομα Anonymous απειλούν με αντίποινα καρτέλ ναρκωτικών με έδρα το Μεξικό, ύστερα από την απαγωγή μέλους των χακτιβιστών στην περιοχή Veracruz.

“Πραγματοποιήσατε μοιραίο λάθος απαγάγωντας έναν από εμάς. Απελευθερώστε τον άμεσα. Εάν πάθει οτιδήποτε, θα έχετε κάθε λόγο να θυμάστε για πάντα την 5η Νοεμβρίου”, δήλωσε η ομάδα των Anonymous μέσω ενός βίντεο που ανέβασαν στο YouTube

“Απαιτούμε την άμεση απελευθέρωσή του”, δηλώνει στο ίδιο βίντεο ένας εκπρόσωπος των Anonymous φορώντας κουστούμι και γραβάτα, καθώς και την χαρακτηριστική μάσκα από το “V For Vendetta”.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=bJORGO1Q2VY[/youtube]

“Θέλουμε να καταστήσουμε γνωστό στο στρατό και την αστυνομία ότι έχει παραγίνει το κακό με την εγκληματική ομάδα Zetas, οι οποίοι λεηλατούν, απαγάγουν και εκβιάζουν οποιονδήποτε θέλουν με ποικίλες μεθόδους.”

Η επίθεση συνεχίστηκε ύστερα από ψηφοφορία των μελών και η επιχείρηση ονομάζεται OpCartel, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο των Anonymous Barrett Brown, δείτε το video.
Ο Brown υποστήριξε ότι τα μέλη της επιχείρησης OpCartel προχωρούν με πολύ προσοχή,
όχι μόνο για να προστατεύσουν τον εαυτό τους, αλλά και για να εξασφαλίσουν ότι θα εντοπίσουν τους σωστούς ανθρώπους όταν κάνουν τις δημόσιες αποκαλύψεις τους.

πηγή1   πηγή2

Share on
μικρο URL: https://activepropaganda.espivblogs.net/?p=1922

activepropaganda

αντιπληροφόρηση

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...