Ανοιχτή λαϊκή συνέλευση ενάντια στα χαράτσια στο Δημαρχείο Στυλίδας 20/11

Οι Επιτροπές αγώνα Στυλίδας του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ μαζί με τον Εμπορικό Σύλλογο Στυλίδας, διοργανώνουν ανοιχτή λαϊκή συνέλευση,  ενάντια στα χαράτσια. Η Συνέλευση θα γίνει στην αίθουσα του Δημαρχείου Στυλίδας, την Κυριακή 20-11-11, στις 12 το μεσημέρι. Προσκεκλημένοι θα είναι μέλη από τις επιτροπές αγώνα Αθήνας, Μώλου και Λαμίας,  που θα μεταφέρουν και την κινηματική τους εμπειρία από τις δράσεις τους σε καταστήματα της ΔΕΗ και από την επανασύνδεση κομμένων ηλεκτροδοτήσεων σπιτιών.
Σας παραθέτουμε και ένα κείμενο μέλους του κινήματος μας:

Η ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ
Κανείς δεν έχει την παραμικρή αμφιβολία για τον ρόλο της κυβέρνησης- χωρίς λαϊκή εντολή, στην υπηρεσία του καταρρέοντος καπιταλιστικού συστήματος. Τρανό παράδειγμα αυτά τα φορτία που θα πρέπει να φορτώσουν στις πλάτες του λαού.
Αυτά είναι τα νέα μέτρα που καλείται να εφαρμόσει η νέα κυβέρνηση Παπαδήμου :
1. Γραπτή δέσμευση της νέας κυβέρνησης προς την Τρόικα ότι θα υλοποιήσει τα βάρβαρα μέτρα της.
2. Εφαρμογή εργασιακής εφεδρείας – απολύσεων, λουκέτα στις ΔΕΚΟ κ.λ.π. Καταργήσεις και συγχωνεύσεις έντεκα οργανισμών Δημοσίου ( ΚΕΔ, ΕΤΑ, ΕΙΝ, ΟΔΔΥ, ΕΟΜΜΕΧ, ΙΓΜΕ, ΔΕΠΑΝΟΜ, ΘΕΜΙΣ, ΟΣΚ, ΕΡΤ, ΕΘΙΑΓΕ ) και τριανταπέντε μικρότερων. Μέσα στο Νοέμβρη όλα τα υπουργεία πρέπει να στείλουν τις καταστάσεις του προσωπικού που θα μπει σε καθεστώς προσυνταξιοδότησης (15,000 υπάλληλοι ) και σε εργασιακή εφεδρεία (άλλοι 15,000) τόσο ανάλγητα.
3. Έγκριση της 6ης δόσης από την Ε.Ε. και το ΔΝΤ στις 21 Νοέμβρη, με το αζημίωτο βέβαια.
4. Κατάθεση του νέου προϋπολογισμού της φτώχειας και της πείνας του 2012 έως τις 21 Νοέμβρη και αυτή. Έχουμε βέβαια νέα δεδομένα μεγαλύτερη ύφεση το 2012 (2,7% – 2,8% ).
5. Ανακοίνωση έως το τέλος του έτους του νέου μεσοπρόθεσμου (2012-2015).
6. Έγκριση της νέας δανειακής σύμβασης που μας δένει χειροπόδαρα για μια ακόμη φορά.
7. Έγκριση του νέου μνημονίου που παρατείνεται έως το τέλος του 2014….
8. Εκκίνηση διαπραγματεύσεων για το PSI (συμμετοχή ιδιωτών – τραπεζών και ταμείων στο «κούρεμα» και ανταλλαγή ομολόγων). Εφαρμογή του PSI στις αρχές του Γενάρη.
9. Υλοποίηση άμεση των αποκρατικοποιήσεων δηλαδή του ξεπουλήματος για ένα κομμάτι ψωμί της περιουσίας του λαού και των ΔΕΚΟ.
10. Νέα πετσοκομμένη λίστα βαρέων ανθυγιεινών επαγγελμάτων γιατί έτσι συμφέρει τους τοκογλύφους.
11. Νέος φορολογικός νόμος λεηλασίας του πενιχρού εισοδήματος μας μέχρι το Δεκέμβρη με οριζόντια εξαθλίωση του λαού .
12. Πλήρως “απελευθέρωση” των επαγγελμάτων (ταξί, φορτηγά κ.λ.π.)που θα φέρει σε απόγνωση χιλιάδες επαγγελματίες .
13. Σε εξέλιξη άλλωστε βρίσκεται το «έκτακτο» τέλος ακινήτων μέσω του εκβιασμού της ΔΕΗ μέχρι στιγμής ένας στους δύο πολίτες δεν πληρώνει. Ο λαός σηκώνει το κεφάλι και αντιστέκεται στο σκοτάδι.
Ο κόσμος φτιάχνει επιτροπές αγώνα παντού σε πόλεις και χωριά (Μώλος, Ανθήλη, Στυλίδα κλπ) προκειμένου να μην περάσουν τα αρπαχτικά σχέδια της κυβέρνησης των τραπεζιτών και των μεγαλοεργολάβων. Θέλουν να μας γυρίσουν πίσω στο μεσαίωνα. Να πάρουν πίσω με το έτσι θέλω τις καταχτήσεις μας στην Ελλάδα και παγκόσμια.
Το καπιταλιστικό σύστημα βρίσκεται πλέον σε επιθανάτιο ρόγχο και γίνεται πιο μοχθηρό και εκδικητικό. Δεν μπορεί πλέον να ικανοποιήσει ούτε τα μαντρόσκυλά του .
Ο λαός συνειδητοποιεί τις δυνάμεις που του δίνει ο ιστορικός του ρόλος και ετοιμάζει την αντεπίθεση . Είναι εκείνος που θα πει την τελευταία λέξη.
Μ.Λ., μέλος Κινήματος ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ

www.oxidiodia.gr
www.denplironodenplirono.com

Share on
μικρο URL: https://activepropaganda.espivblogs.net/?p=2089

activepropaganda

αντιπληροφόρηση

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...