Μαζική άρνηση πληρωμών

Η επίθεση του κεφαλαίου στο κόσμο της εργασίας με πρόσχημα την κρίση γιγαντώνεται καθημερινά. Η δημόσια περιουσία και τα κοινωνικά αγαθά παραδίδονται βορρά στα αρπακτικά της αγοράς. Παιδεία, υγεία, μετακινήσεις, εργασιακά και ασφαλιστικά κεκτημένα μπαίνουν καθημερινά στην προκρούστεια κλίνη του κεφαλαίου. Νέοι φόροι έμμεσοι και άμεσοι, περισσότερες φοροελαφρύνσεις και απαλλαγές για τους υπεύθυνους της κρίσης. Οι αντιστάσεις είναι προφανές ότι καθημερινά θα αυξάνονται απο τους εργαζόμενους και τη νεολαία, οστόσο θεωρούμε ότι πρέπει να αντιδράσουμε καίρια, συντονισμένα και με ταχύτητα, αντίστοιχη της επίθεσης που δεχόμαστε. Το ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ πρέπει να εκφραστεί συλλογικά, τώρα, στην κατεύθυνση της υποχρέωσης αυτής της κυβέρνησης και των συνοδοιπόρων της να παραιτηθεί.

Ξεπουλάνε το σύνολο του οδικού δίκτυου και μας υποχρεώνουν να πληρώνουμε για να μετακινούμαστε; Πληρώνουμε εμείς τα έργα και αυτοί εισπράττουν;
Μαζική άρνηση πληρωμής διοδίων σε όλο το δημόσιο δίκτυο αυτοκινητόδρομων.

Αυξάνουν τα εισιτήρια στα δημόσια μεταφορικά μέσα ενώ μειώνουν τα μεροκάματα και τις συντάξεις;
Μαζική άρνηση πληρωμής εισιτήριου στα δημόσια ΜΜΜ.

Αυξάνουν το ρεύμα στα νοικοκυριά και μειώνουν τα τιμολόγια για τις πολυεθνικές;
Μαζική άρνηση της πληρωμής των λογαριασμών. Θα βυθίσουν τη χώρα στο σκοτάδι; Θα τους εξαναγκάσουμε να φύγουν αντί να τους αφήσουμε να μας οδηγήσουν στην άβυσσο.

Επιβάλλουν νέους φόρους ενώ περικόπτουν ή καταργούν τα δημόσια κεκτημένα και κοινωνικά αγαθά; Αυξάνουν τους φόρους στα νοικοκυριά και προσφέρουν φοροελαφρύνσεις στο μεγάλο κεφάλαιο;
Μαζική άρνηση πληρωμής των άδικων φόρων. Μαζική άρνηση κατάθεσης φορολογικών δηλώσεων για το νέο φορολογικό έτος, εάν δεν έχει παραιτηθεί μέχρι τότε η σημερινή κυβέρνηση για να επιβάλλουν με τους αγώνες τους οι εργαζόμενοι ένα νέο δίκαιο φορολογικό σύστημα.

Μας κλέβουν οι τράπεζες και μας χρεώνουν κι απο πάνω να πληρώσουμε εμείς τα δανεικά που προορίζονται να αυξήσουν τα κέρδη τους; Μας απειλούν με πλειστηριασμούς και κατασχέσεις;
Μαζική άρνηση πληρωμής των χρεών που αυξάνονται ταχυδακτυλουργικά και τοκογλυφικά, αλληλεγγύη και οργάνωση μαζικής αντίστασης που θα αποτρέπει την διεξαγωγή πράξεων κατάσχεσης κάθε χρεωμένου εργαζόμενου που δεν έχει, δεν μπορεί αλλά και δεν πρέπει να πληρώσει τοκογλυφικά χαράτσια. Εάν δεν σταματήσουν άμεσα αυτές οι επιθέσεις, η μαζική απόσυρση καταθέσεων μέχρι και το τελευταίο ευρώ απο όλες τις τράπεζες αποτελεί ισχυρό όπλο στα χέρια της εργαζόμενης πλειοψηφίας. Δεν θα τους αφήσουμε να κλέψουν ούτε ένα ευρώ παραπάνω.

Μπορούμε να διώξουμε την τρόϊκα Κυβέρνησης, ΕΕ, ΔΝΤ. Μπορούμε να κερδίσουμε τη ζωή μας έξω απο τη ληστοσυμμορία της Ε.Ε. Δεν χρειαζόμαστε το ευρώ για να επιβιώσουμε.
ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ -ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ

Καλούμε τους εργαζόμενους και τη νεολαία να κατεβούν στο Σύνταγμα το Σάββατο 3 Σεπτέμβρη στις 7μ.μ.. Να μετατρέψουμε την πλατεία σε μια τεράστια λαϊκή συνέλευση και να αποφασίσουμε άμεσα την αντεπίθεσή μας. Μαζί να οργανώσουμε τις αντιστάσεις μας άμεσα, με Επιτροπές Αγώνα στους χώρους δουλειάς, τις γειτονιές, τα πανεπιστήμια και τα σχολεία. Είμαστε οι πολλοί κι έχουμε απέναντι μια φούχτα ολιγάρχες. Μπορούμε να νικήσουμε!

ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ
ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΡΩ
ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΉ ΕΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ
ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ!

ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ

activepropaganda

αντιπληροφόρηση

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...