Διακοπή της απεργοσπαστικής μετάδοσης της συνέντευξης Τύπου του πρωθυπουργού στην ΕΡΤ _video

Στη Γενική Συνέλευση εργαζομένων της ΕΡΤ που πραγματοποιήθηκε σήμερα αποφασίστηκε η συνέχιση των κινητοποιήσεων και την επόμενη εβδομάδα με 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες. Στη συνέλευση παρενέβη και ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ Λάμπης Ταγματάρχης, ο οποίος, ενώ στην αρχή δήλωσε συνάδελφος και τονίσε πως ο ρόλος του είναι αμήχανος, στη συνέχεια τα ξεπέρασε όλα αυτά και δήλωσε με νόημα: “Όταν εξαγγέλετε απεργίες να το κάνετε με σύννομο τρόπο, γιατί αλλιώς θα πρέπει να κάνω και εγώ τις δικές μου ενέργειες.”

Κατά τη διάρκεια της συνέλευσης έγινε γνωστό ότι μεταδίδεται η συνέντευξη του πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου από τις Βρυξέλλες. Οι εργαζόμενοι, μετά την ψήφιση των κινητοποιήσεων, κατευθύνθηκαν προς το κοντρόλ και απαίτησαν τη διακοπή της μετάδοσης εν μέσω απεργίας.

η διακοπή [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=2phBmWMI_Hg&feature=player_embedded[/youtube]

Νέα συνέλευση των εργαζομένων θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες μέρες.Η διακοπή επετεύχθη, ύστερα από πολλές αντεγκλήσεις με τους ανθρώπους της διοίκησης που βρίσκονταν εκεί. Εντός του θαλάμου της ροής βρισκόταν και ο διευθυντής ειδήσεων της ΝΕΤ και δημοσιογράφος Βασίλης Μπίτσης, ο οποίος συντόνιζε δημοσιογραφικά τη μετάδοση της συνέντευξης Τύπου. Αυτή τη στιγμή, στη θέση της συνέντευξης του Παπαδήμου, προβάλλεται “κονσέρβα” η εκπομπή “Έχει γούστο”. Ταιριαστή εναλλαγή.

πηγή

Share on
μικρο URL: https://activepropaganda.espivblogs.net/?p=2468

activepropaganda

αντιπληροφόρηση

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...