Κρήτη: 18χρονος δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή μετά τον ξυλοδαρμό του από μπάτσους

Ο νεαρός μεταφέρθηκε τα ξημερώματα με C130 εσπευσμένα στο Τζάνειο Νοσοκομείο της Αθήνας όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση έχοντας υποστεί σοβαρές βλάβες στο πάγκρεας , στη σπλήνα και τον πνεύμονα.
Συγγενικά πρόσωπα του 18χρονου, αγρότη στο επάγγελμα, μετέβησαν στο γραφείο του Εισαγγελέα, όπου κατέθεσαν μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου για τον ξυλοδαρμό, ζητώντας να διερευνηθεί το αξιόποινο της πράξης, καθώς και η καταγγελία για βασανισμό σε βάρος του 18χρονου Κ.Χ., καθώς και οποιοδήποτε άλλο αδίκημα διαπράχθηκε κατά την παραμονή του στο Αστυνομικό Μέγαρο. Σύμφωνα με τη θεία του 18χρονου οι τέσσερις νεαροί που προσήχθησαν μαζί με το ανηψιό της έγιναν μάρτυρες του ξυλοδαρμού, καθώς άκουγαν το νεαρό να βογγάει και να παρακαλεί να σταματήσουν, έξω από την κλειστή πόρτα του μικρού δωματίου, στο οποίο σύμφωνα με την οικογένεια, δύο κουκουλοφόροι αστυνομικοί έβαλαν το 18χρονο, τον οποίο ξυλοκόπησαν. Οι τέσσερις νεαροί είχαν δεχτεί προηγουμένως κι εκείνοι επίθεση, αλλά όχι με την ίδια σφοδρότητα.
Κατά την παραμονή τους στην Αστυνομική Διεύθυνση και ενώ γινόταν εξακρίβωση στοιχείων, τουλάχιστον 2 αστυνομικοί φορώντας κουκούλες φέρονται, να ξυλοκόπησαν τους νεαρούς. Μάλιστα ένας από τους κουκουλοφόρους αστυνομικούς φορούσε σκουλαρίκι στη μύτη, ενώ και οι δύο έλεγαν στο νεαρό: “μετά το σημερινό δεν θα ξανά ξεφύγεις από μπλόκο της αστυνομίας”.

πηγη1 πηγη2

Share on
µικρο URL: https://activepropaganda.espivblogs.net/?p=3576

activepropaganda

αντιπληροφόρηση

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...