Αντι-πληροφόρηση – Εσύ είσαι το μέσο.. χρησιμοποίησε το

καλησπέρα σε όλους 🙂 αυτή η σελίδα όπως γνωρίζετε είναι μια σελίδα αντι-πληροφόρησης αλλά τι είναι αντι-πληροφόρηση και πως αυτή επιτυγχάνετε ?

αντι-πληροφόρηση τουλάχιστον για το active propaganda είναι η άποψη – είδηση που προέρχεται από ένα φυσικό πρόσωπο, όχι κατά ανάγκη δημοσιογράφο και η οποία περνάει μέσω της σελίδας, σε μια μεγαλύτερη πλατφόρμα από όπου μπορούν να την διαβάσουν αρκετοί αναγνώστες, χωρίς να χρειάζεται η εμπορευματοποίηση της. Μια τέτοιου είδους πληροφόρηση “χωρίς μεσάζοντες” (όλο το σινάφι δηλαδή των εμπόρων της πληροφορίας), όπως καταλαβαίνετε, επιτυγχάνετε μόνο με την συμμετοχή. Τα μάτια τα αυτιά και τα χέρια λοιπόν της αντι-πληροφόρησης είναι όποιος διαβάζει αυτό το κείμενο. Με μια απλή φωτογραφική μηχανή μπορεί να στείλει μια φώτο καταγγελία ή να επισημάνει μια είδηση που εμείς δεν είδαμε ή να προωθήσει ευρύτερα τις ιδέες του και τις δράσεις του.
Και για όσους έχουν αμφιβολίες σχετικά με την ορθότητα κάποιον γεγονότων και το πως φιλτράρονται αυτά και πάλι η συμμετοχή στο εγχείρημα αντι-πληροφόρηση δίνει την λύση αφού η ορθότητα της είδησης επιβεβαιώνετε από την πληθώρα σχετικών μεταξύ τους μηνυμάτων.

Εσύ είσαι το μέσο.. χρησιμοποίησε το

επικοινωνία με το active propaganda στο email : active.p@hotmail.gr

μικρο URL: https://activepropaganda.espivblogs.net/?p=4227

activepropaganda

αντιπληροφόρηση

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...