Καταγγελία – Σκουριές Χαλκιδικης : Αστυνομικοί έσπασαν τα τζάμια αυτοκινήτου και πέταξαν μέσα χημικά

Οι δυνάμεις καταστολής ως γνωστόν έχουν ταξική “χρήση”.

Είναι πάντα όργανα της κυρίαρχης τάξης.
Στην προκειμένη περίπτωση εκτελούν ρόλο ιδιωτικής εταιρίας σεκιούριτι για λογαριασμό των μεγαλοεργολάβων και των καπιταλιστών εν γένει.
Μην έχουμε αυταπάτες, στα κελεύσματα των συνδικαλιστών της αστυνομίας, ότι λαός και αστυνομία είναι αδέλφια και ότι η αστυνομία είναι δίπλα στο λαό.
Η αστυνομία είναι δίπλα και σε επαφή με το λαό μόνο για να τον χτυπάνε, πολλές φορές με την σιδερένια λαβή του γκλομπ, να του απαγορεύουν να διαδηλώνει, να τον ποτίζουν καρκινογόνα χημικά, να τον δικάζουν με στημένες κατηγορίες και πολλές φορές με χαλκευμένους μάρτυρες αστυνομικούς.

Έτσι και χθες , στις Σκουριές της Χαλκιδικής, οι διαδηλωτές βίωσαν ένα όργιο καταστολής για τα συμφέροντα των κάθε λογής ντόπιων και ξένων μπομπολαίων.

Χαρακτηριστική η περίπτωση αστυνομικών που αφού έσπασαν το τζάμι ΙΧ αυτοκινήτου, πέταξαν μέσα χημικά. Αυτή ήταν μια εγκληματική ενέργεια εκ προμελέτης .

Εκτός από τον πανικό που δημιουργεί μια τέτοια πράξη στους επιβάτες και στον οδηγό, η επίδραση, των απαγορευμένων απο΄τις διεθνείς συνθήκες χημικών, είναι εν δυνάμει θανατηφόρες μέσα στον κλειστό χώρο της καμπίνας ενός ΙΧ, λόγω της μεγάλης συγκέντρωσης των βλαβερών χημικών ουσιών.

Μας θεωρούν ποντίκια για εξόντωση, εφόσον δεν καθόμαστε ησυχοι και υποταγμένοι και αντιδρούμε στους κάθε είδους χρυσοθήρες.
Θα τους αφήσουμε;
Όπλο μας η αλληλεγγύη και ο αγώνας μας!
Δεν μας φοβίζουν, μας εξοργίζουν!

πηγη: ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ

μικρο URL: https://activepropaganda.espivblogs.net/?p=4556

activepropaganda

αντιπληροφόρηση

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...