ΑΘΗΝΑ 1/12 : ΠΟΡΕΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ

Οι καταλήψεις εδώ και δεκαετίες αποτελούν ορμητήρια αντίστασης και αγώνα απέναντι στην εκμετάλλευση, την καταπίεση, τον κοινωνικό κανιβαλισμό, τον εκφασισμό που επιφέρουν κράτος και αφεντικά, λειτουργώντας ως δομές που προτάσσουν την αλληλεγγύη, την αυτοοργάνωση, τη συντροφικότητα και την αντίσταση. Είναι χώροι δημιουργίας, έκφρασης, ελεύθερης σκέψης και πολιτικής ζύμωσης. Στέκονται ως κοινωνικό ανάχωμα απέναντι στην επίθεση που εξαπολύει το κράτος προς τους καταπιεσμένους, προωθώντας την Κοινωνική και Ταξική επανάσταση για μια κοινωνία ΙΣΟΤΗΤΑΣ και ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ.

Από τη μια πλευρά το κράτος, βαφτίζοντας ως εσωτερικό εχθρό τόσο τον α/α χώρο όσο και τις δράσεις του, εντείνει το
επίπεδο καταστολής και επιτίθεται σε κάθε αυτοοργανωμένο εγχείρημα και σε όποιον αγωνίζεται. Από την άλλη, οι παρακρατικές συμμορίες, με τον ίδιο πάντα στόχο, φτάνουν εκεί όπου δεν μπορεί να φτάσει το «νόμιμο» χέρι του κράτους κάνοντας εμπρηστικές επιθέσεις σε καταλήψεις και αυτοδιαχειριζόμενους χώρους (κατάληψη Apertus στο Αγρίνιο-επίθεση με αυτοσχέδιο εκρηκτικό-εμπρηστικό μηχανισμό, κατάληψη Δράκα στην Κέρκυρα-εμπρηστική επίθεση, αυτοδιαχειριζόμενο στέκι στο Ρέθυμνο-διπλή εμπρηστική επίθεση).

Οι κατασταλτικές-τρομοκρατικές επιχειρήσεις κράτους-παρακράτους δεν μας φοβίζουν. Συνεχίζουμε δυναμικά, με όπλα μας τη συντροφικότητα και την αλληλεγγύη, με σκοπό να αντεπιτεθούμε στον σύγχρονο ολοκληρωτισμό, στη βαρβαρότητα που μας επιβάλλουν.

Από το πρώην σφραγισμένο Κοινωνικό Κέντρο Βοξ εκφράζουμε έμπρακτα την αλληλεγύη μας:

– Στην κατάληψη Δέλτα στη Θεσ/κη (που σφραγίστηκε μετά από εντολή του Δένδια)

– Στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης (που εκκενώθηκε μετά από εντολή του Καμίνη)

– Στο αυτόνομο στέκι Baruti της Βέροιας (εισβολή αστυνομικών δυνάμεων στις 25/3)

Σε κάθε αυτοοργανωμένο εγχείρημα που δέχτηκε επίθεση από φασιστικές συμμορίες και συνεχίζει να αγωνίζεται!

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ

10, 100, ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ 1/12 , 12.00 ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ

Κ*ΒΟΞ

activepropaganda

αντιπληροφόρηση

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...