Οι Μερες της Σκλαβιας Μας Ειναι Μετρημενες !

OCCYPY PLANET EARTH2

πολιτική ανακοίνωση από το Κενό Δίκτυο

Οι μαζικές εξεγέρσεις σε όλο τον κόσμο δείχνουν ξεκάθαρα ότι οι άνθρωποι αρχίζουν επιτέλους να αντιστέκονται στις διαταγές εκείνων που αποφασίζουν και διατάζουν χωρίς να μας ρωτούν, στις διαταγές εκείνων που νομίζουν ότι κάτω από το θρόνο τους υπάρχουν πρόθυμοι ηλίθιοι για να υπηρετήσουν τα συμφέροντά τους, υπάκουοι υπήκοοι που σκύβουν το κεφάλι στην εκμετάλλευση, την καταπίεση, την ανισότητα και την μιζέρια που βιώνουν καθημερινά. Δεν είμαστε δούλοι καμιάς κυβέρνησης, κανενός κράτους, καμιάς άρχουσας τάξης, κανενός διεθνούς οργανισμού. Δεν είμαστε σκλάβοι κανενός συστήματος διακυβέρνησης ή τρόπου παραγωγής που μετατρέπει τους πλούσιους σε πάμπλουτους και τους φτωχούς σε εξαθλιωμένους.      Δεν συναινούμε στο ξεπούλημα της ζωής μας και των αγώνων μας, και πάνω απʼ όλα δεν συναινούμε στο ξεπούλημα της αξιοπρέπειάς μας. Αρκετά με την επίθεση στην κοινωνία και την αφαίμαξή της, αρκετά με τους εκβιασμούς στους χώρους εργασίας, αρκετά με τις αυταπάτες και τις ψεύτικες υποσχέσεις για δήθεν καλύτερη ποιότητα ζωής, αρκετά με την «κονόμα» και τις καταναλωτικές πλαστές επιθυμίες.

Ο Παγκόσμιος Καπιταλισμός σκότωσε την αυταπάτη της Αντιπροσωπευτικής Δημοκρατίας,                                                                                          

τώρα εμείς ήρθε η ώρα να σκοτώσουμε τον Παγκόσμιο Καπιταλισμό!                                                                                          
 
Κλειστήκαμε για αρκετό καιρό στα σπίτια μας κάνοντας υπομονετικά τα ίδια δρομολόγια κάθε μέρα, ξεχνώντας τον διπλανό μας, αδιαφορώντας για τον γείτονά μας, ξεχνώντας ότι και αυτός είναι σαν εμάς από όπου και αν κατάγεται και ότι μόνο μαζί του μπορούμε να αλλάξουμε αυτόν τον κόσμο. Μόνο όλοι μαζί μπορούμε να αλλάξουμε τον κόσμο. Τώρα όμως βγήκαμε από τα σπίτια μας και αυτό συνέβη όχι μόνο στην Ελλάδα. Από το Κάιρο και την Τύνιδα ως το Λονδίνο, από την Κωνσταντινούπολη και την Άγκυρα ως την Μαδρίτη, την Λισσαβώνα,  το Παρίσι και το Μεξικό, την Νέα Υόρκη και το Όκλαντ, το Μπαχρέιν και την Στοκχόλμη, την Λιβύη και την Ινδονησία, την Χιλή και την Βενεζουέλα, την Ιαπωνία, την Αϊτή, την Ινδία και το Θιβέτ, τη Νέα Γουινέα και την Αργεντινή, την Ρωσία και την Νότια Αφρική… παντού, σε όλο τον κόσμο, οι άνθρωποι που βιώνουν την εκμετάλλευση και την καταπίεση βγαίνουν από τα σπίτια τους και εξεγείρονται γιατί κατάλαβαν ότι κλεισμένοι μέσα σε αυτά είχαν τελικά φυλακιστεί στις μικρές ασήμαντες ατομικές τους φυλακές. Μόνο που τα σύγχρονα κλουβιά, οι μοντέρνες φυλακές δεν έχουν πλέον κάγκελα και δεσμοφύλακες αλλά επίπεδη τηλεόραση και παρουσιαστές ειδήσεων που επιτηρούν και επιβάλλουν το φόβο και το ψέμα, αστυνομικούς και κάμερες που επιτηρούν το κάθε σου βήμα.. Την πατήσανε όμως όλοι αυτοί οι μοντέρνοι δεσμοφύλακες γιατί      η κοινωνία των καταπιεσμένων τους ξεπέρασε. Ας ξέρουν οι δημοσιογραφίσκοι της τηλεόρασης, των κυριλέ περιοδικών και των καθεστωτικών εφημερίδων, οι μαριονέτες των οικονομικών συμφερόντων των μεγάλων επιχειρήσεων μαζικής αποβλάκωσης και όλων των άλλων Μέσων Μαζικής Εξημέρωσης ότι οι μέρες της αφθονίας τους σιγά-σιγά τελειώνουν γιατί η προπαγάνδα, το ψέμα και η συκοφαντία τους είναι πλέον φανερές σε όλους. Όσο δε για όλους τους πολιτικούς, τους διεφθαρμένους αυλοκόλακες της καπιταλιστικής αγοράς και όλους τους τοπικούς φύλακες των παγκόσμιων οικονομικών συμφερόντων ένα έχουμε να πούμε:    Εσείς κύριοι τελειώσατε, ξεφτιλιστήκατε, ξεπουληθήκατε. Δεν υπάρχετε πλέον για εμάς. Ίσως να υπάρχετε μόνο για τα αφεντικά σας, αν και απʼ ότι μαθαίνουμε δεν υπάρχετε πλέον ούτε για αυτούς. 
 

Τώρα υπάρχουμε ΕΜΕΙΣ! Και υπάρχουμε όχι ως «φιλήσυχοι νομοταγείς και υπάκουοι πολίτες», όχι σαν υπνωτισμένοι πιστοί στα κελεύσματα της εξουσίας, ούτε καν τελικά ως «πολίτες» γιατί, κατά την προσφιλή συνήθεια των καταπιεστών, διαστρεβλώσατε τον όρο «πολίτης» και τον κάνατε συνώνυμο της απάθειας, της υποταγής, της εγωπάθειας και του ατομισμού. Υπάρχουμε μονάχα ως  ΑΝΘΡΩΠΟΙ,  ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΑΤΟΜΑ, μέλη μιας κοινωνίας που παραλίγο να ξεχάσουμε τί σημαίνει να επικοινωνούμε μεταξύ μας. Υπάρχουμε ως αυτοί που θέλουν να πάρουν τη ζωή τους στα χέρια τους και να αποφασίζουν οι ίδιοι για τις τύχες τους μακριά από κόμματα και παρωχημένες ιδεολογικές οργανώσεις, μακριά από εθνικιστικούς ή άλλους φασιστικούς φανατισμούς, μακριά από κάθε είδους δογματισμούς και τυραννικούς σχεδιασμούς που βρωμάνε θάνατο. Υπάρχουμε πλέον μονάχα ως ΕΞΕΓΕΡΜΕΝΟΙ που δεν χρειάζονται ούτε τους επαγγελματίες πολιτικούς, ούτε τους μεγαλομανείς και άπληστους επιχειρηματίες που μας πίνουν το αίμα ξαπλωμένοι στις πολυτελείς κατοικίες τους. Υπάρχουμε δηλαδή μονάχα ως ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ελεύθερων ανθρώπων που θέλουμε να αυτό-κυβερνηθούμε, να διαχειριστούμε από κοινού τον κόσμο μας και ξέρουμε πως μπορούμε να το κάνουμε αυτό στηριζόμενοι  σε τρεις βασικές αξίες:  ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑ, ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΑΝΤΙ-ΙΕΡΑΡΧΙΑ                                                                                                                                  

Αλληλεγγύη για Όλους όσους αγωνίζονται ενάντια στον Σύγχρονο Ολοκληρωτισμό, στην Τουρκία και όπου αλλού και αν βρίσκονται στον Κόσμο!
ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΝΙΣΟΤΗΤΑ, ΚΑΘΕ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ, ΚΑΘΕ ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΜΟ!                                                                               

 
 
Να μην Ζήσουμε σαν Δούλοι! 
Να Πάρουμε Πίσω τον Κλεμμένο Χώρο και τον Χαμένο Χρόνο μας.
 
Συμμετοχή Όλων μας σε ταξικές, πολιτικές, κοινωνικές και πολιτιστικές συλλογικότητες!                                                                                        

Λαϊκές Συνελεύσεις σε Κάθε Γειτονιά!  ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!                                                                                                           

 
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ                                              
                                                                                                                                                     
 
ΚΕΝΟ ΔΙΚΤΥΟ
[Θεωρία, Ουτοπία, Συναίσθηση, Εφήμερες Τέχνες ]
http://voidnetwork.blogspot.com   
        

VOID NETWORK
[Theory, Outopia, Empathy, Ephemeral Arts]
est.1990 // Athens, London, New York, Rio De Janeiro
http://voidnetwork.blogspot.com

+ Global Movement Theory & Info: http://voidmirror.blogspot.com
+ Void Network Channel // Void Optical Art Laboratory: http://www.youtube.com/voidnetwork
+ Κενός Φάκελος // Αντι-Πληροφόρηση & Θεωρία
του Κινήματος για την Κοινωνική Απελευθέρωση
Void File / Counter Information & Theory (in Greek language only):
http://kenosfakelos.blogspot.com

activepropaganda

αντιπληροφόρηση

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...