Face to face με Κασιδιαρη

Face to face με Κασιδιάρη -στα πέντε μέτρα- και είκοσι τραμπούκους δίμετρους στο Παγκράτι στην Υμηττού, δεν είναι και το πιο ωραίο πράγμα που μπορεί να σου συμβεί, ειδικά όταν έχεις τελειώσει την καθιερωμένη εξόρμησή σου με την Εργατική Αλληλεγγύη με τους συντρόφους σου απ’ τους οποίους έχουν ήδη φύγει οι μισοί και έχετε μείνει τρείς. Η ουσία είναι ότι παραμείναμε και συνεχίσαμε το μοίρασμα κοιτάζοντας το κτήνος στα μάτια, βλέποντάς τους ότι είναι έτοιμοι να μας ορμήξουν και κάποιοι άλλοι πιο “ψύχραιμοι” και καλά να τους συγκρατούν για να συνεχίσουν την φασιστοπερατζάδα τους, δείχνει ότι οι φασίστες έχουν υποστεί βαριά ήττα -έχουνε χάσει τη μάχη των δρόμων- και δεν τολμάνε 20 να την πέσουν σε 3.
Υ.Γ.1 Ακόμα τρέμω.
Υ.Γ.2 Ο Κασιδιάρης παρότι είναι υποψήφιος στο δήμο της Αθήνας δεν κατάφερε να μαζέψει πάνω από 20 τραμπούκους για να κάνει μια προεκλογική εξόρμηση μια βδομάδα πριν τις εκλογές.
Υ.Γ.3 Πρέπει επιτέλους όλη η Αριστερά να καταλάβει ότι η μάχη ενάντια στους νεοναζί μας αφορά όλους κι αν αυτό δεν το καταλαβαίνουν οι ηγεσίες της ας το καταλάβουν τα απλά μέλη της.

(via Πάνος Γ.)

activepropaganda

αντιπληροφόρηση

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...