Kυβερνοεπίθεση εναντίον θυγατρικής εταιρείας του ΟΤΕ

Ισχυρή κυβερνοεπίθεση εναντίον θυγατρικής εταιρείας του Οργανισμού Τηλεπικοινωνιών Ελλάδος (ΟΤΕ) με την επωνυμία OTEGLOBE, ισχυρίζεται ότι πραγματοποίησε ομάδα hackers σύμφωνα με ηλεκτρονικό τους μήνυμα προς το SecNews. Η εταιρεία, όπως διαβάζουμε στην ιστοσελίδα www.oteglobe.gr, διαθέτει εξειδίκευση σε παροχή διεθνών τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών χονδρικής σε τηλεπικοινωνιακούς παρόχους και πολυεθνικές επιχειρήσεις. Είναι αμιγώς θυγατρική εταιρεία του Ομίλου ΟΤΕ  παρέχοντας μια ευρεία γκάμα ολοκληρωμένων υπηρεσιών δεδομένων,χωρητικοτήτων και φωνής μέσω ιδιόκτητων δικτυακών υποδομών.

Στο μήνυμα τους οι hackers, οι οποίοι υπογράφουν με  το ψευδώνυμο »Adversus solem ne loquitor», εκθέτουν δεδομένα της εταιρείας, στα οποία περιλαμβάνονται δεδομένα οικονομικού χαρακτήρα(billing), χρεώσεις πελατών, αναλύσεις λογαριασμών, λεπτομέρειες προιόντων κ.α. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός μάλιστα ότι κάποιο από τα έγγραφα αναφέρει τους 10 μεγαλύτερους πελάτες της εταιρείας (10 BEST DATA CUSTOMERS), μαζί με τις αποδοχές από τον κάθε πελάτη!!! Η επίθεση ισχυρίζονται ότι πραγματοποιήθηκε στις 30/9/2011, ενώ αρκετά από τα έγγραφα που απεστάλησαν είναι προγενέστερης ημερομηνίας.

Στο συνοδευτικό μήνυμα οι hackers αναφέρουν συνοπτικά ότι «Αυτή είναι η απάντηση μας εναντίον των Γερμανών του ΟΤΕ που υποδούλωσαν την Ελλάδα.»

δείτε τα έγγραφα στην σελίδα του SecNews 

activepropaganda

αντιπληροφόρηση

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...