Κραυγή οργής ανέργου προς βολεμένο καρεκλοκένταυρο

«Αγαπητε» κ.Μοσιαλε,
Διαβασα με μεγαλη προσοχη την συνεντευξη σας στην εφημεριδα Realnews, της Κυριακης 9 Οκτωβριου 2011.
Ειμαι μελος των Επιτροπων του Κινηματος ‘’ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ’’ (www.denplironodenplirono.gr και www.oxidiodia.gr) και ειμαι περηφανος που παλευω με την γυναικα μου καθημερινα , για να παρουμε πισω την αξιοπρεπεια που προσπαθει να μας αφαιρεσει η κυβερνηση σας!
Σε καποιο σημειο της συνεντευξης σας, σε ερωτηση του δημοσιογραφου για τα χαρατσια μεσω της ΔΕΗ , λετε τα εξης: «….Εαν επικρατουσαν οι αντιληψεις του ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ, καταλαμβανω δημοσιες υπηρεσιες, αντιστεκομαι και κανω οτι θελω, και φαινομενα ανομιας, αντιληψεις που καλλιεργουνται και απο πολυ μεγαλο μερος του πολιτικου κοσμου, τοτε η χωρα θα κατερρεε αμεσα» .
Σε καθε ευνομουμενη χωρα , οι πολιτες πληρωνουν τους φορους τους (και οι πολιτικοι επισης κ.υπουργε, αν δεν το ξερετε) , και στη συνεχεια το κρατος πρεπει να εκπληρωνει τις υποχρεωσεις του προς τους πολιτες! (Εσεις το κανετε αυτο κ.Μοσιαλε;)
Και συνεχιζετε: «Αντι να καλουν “ορισμενοι” τους πολιτες να μην πληρωσουν, θα ηταν ευκταιο να τους καλεσουν σε ενα κινημα εναντια στο φακελακι, στο γρηγοροσημο, στη διαφθορα. Αυτη θα ηταν μια υπευθυνη πολιτικη σταση» Ειπατε!
Θα μου επιτρεψετε λοιπον κ. Μοσιαλε, αν και αμφιβαλλω αν δωσετε σημασια στα γραφομενα μου, να σας δωσω και μια διαφορετικη αποψη του θεματος, που ειμαι σιγουρος οτι αντιπροσωπευει πολλους ανθρωπους.
-Εχετε οικογενεια κ.Μοσιαλε; Περνατε καλα; Σας λειπει κατι;
Σιγουρα απολαμβανετε την ζωη σας σε μια μεγαλη αναπαυτικη πολυθρονα, χωρις να σας καιγετε βεβαιως-βεβαιως καρφακι για τον πολιτη!
Ρωταω, γιατι εμεις ο λαος, δεν περναμε καλα, και μας λειπουν πολλα!
Ενα απο αυτα που μας πλητουν, αν δεν το ξερετε, ειναι και η ανεργια της οποιας ειμαι μελος.
Στα 51 μου θεωρουμε υπερηλικας και μη παραγωγικος, πλεον !!
Κύριε εκπροσωπε της κυβερνησης της τρόικας, λετε το Κινημα “ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ” (www.denplironodenplirono.gr και www.oxidiodia.gr) να γεννηθηκε απο τα σπλαχνα της κοινωνιας ετσι για πλακα ;
Να ξεκινησε εναν πολεμο ανυπακοης εναντια στο κρατος των μεγαλοεργολαβων, ετσι για χομπυ ;
Μηπως δεν ειμαστε ελληνες πολιτες, βαρια ,φορολογουμενοι που απαιτουμε το…. κρατος «δικαιου» να εκπληρωνει τις υποχρεωσεις του προς τους πολιτες ;
Το κινημα “ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ” και η φιλοσοφια του κ. Μοσιαλε , γεννηθηκε απο τις αναγκες της εποχης , τις αναγκες του κοσμου, για τον κοσμο!
Το κρατος πως εκπληρωνει τις υποχρεωσεις του απεναντι στον πολιτη κ.Μοσιαλε; Μεσω της τρομοκρατικης αστυνομιας, που στελνετε στον κοσμακη που διαδηλωνει ειρηνικα και μας σπατε στο ξυλο πετωντας μας χημικα και βομβες κροτου- λαμψεις σαν μπισκοτα;
Μεσω ολων αυτων των αδικων εξοντωτικων χαρατσιων που με το ζορι επιβαλλετε στους πολιτες ενω εσεις απολαμβανετε μια ζωη γεματη προνομια, στον πουπουλενιο καναπε σας;
Και ενω ταυτοχρονα καταπατατε, σαν κουρελοχαρτο, το Συνταγμα της χωρας; Τοσα σκανδαλα κ.Μοσιαλε !!!
Τοσα σκανδαλα απο πολιτικους, ειδατε κανεναν να πηγαινει φυλακη; ΟΧΙ!!
1) Με την υποθεση των υποβρυχιων πληρωσε κανενας κ.Μοσιαλε ; θα παει κανενας φυλακη ; ΟΧΙ!!
2) Με την υποθεση της Siemens πληρωσε κανεις ;; θα παει κανενας φυλακη ;; ΟΧΙ!!
3) Με την υποθεση Βατοπεδι,, θα παει κανενας φυλακη ;; ΟΧΙ!! (κλπ- κλπ)
Το ξερετε κ.Υπουργε οτι το 2007 με τις μεγαλες καταστροφικες φωτιες στον Νομο Ηλειας , μαζευτηκαν 106 εκατομμυρια ευρω για οσους επληγησαν;
Ξερετε που πηγαν αυτα τα χρηματα του Ειδικου Ταμειου Αντιμετωπισης Εκτακτων Αναγκων (ΕΤΑΕΑ);
Ο πρωην Υπουργος Οικονομικων κ.Παπακωνσταντινου με τον νομο 3895/2010 χωρις να δωσει σε κανεναν εξηγησεις προχωρησε στην καταργηση του ΕΤΑΕΑ !! Και τα χρηματα αυτα μπηκαν στα εσοδα του Κρατικου Προυπολογισμου! Ετσι απλα !!
Αυτες ειναι οι υποχρεωσεις της εκαστοτε κυβερνησης κ.Υπουργε προς τους πολιτες ; Να τους κλεβετε; Ντροπη σας κ.Υπουργε!
Θελουμε χιλιαδες σελιδες αν μιλαμε για σκανδαλα !
Η κυβερνηση σας κυριε, μαζι με ΔΝΤ και ΕΕ μετατρεπουν σημερα τον καθε εργαζομενο και ανεργο, σε σκλαβο!
Το κινημα “ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ” και η φιλοσοφια του κ.Υπουργε, ερχεται απο το μελλον!
Ερχεται και ορθωνεται απεναντι σε εσας και τα συμφεροντα που υπηρετειτε με την δυναμη και την ορμη που αποκταει το Τσουναμι, και δεν μπορει κανενας εργολαβος της πολιτικης ή του τσιμεντου να σταματησει!
Ειναι Κινημα αυτογνωσιας , ανατροπης και ευθυνης απεναντι στις γενιες που ερχονται!
Μεσα σε εναν χρονο κ.Υπουργε , η κυβερνηση σας, περασε τοσα μετρα εναντια στους εργαζομενους, οσα διεκδικουσαν ο ΣΕΒ και οι Τραπεζιτες απο την μεταπολιτευση του 1975! Νομιμο και ηθικο ; ΟΧΙ ! Ντροπη σας κ.Υπουργε! Κοβετε και ραβετε (μαθηματα ταπετσαριας δωρεαν) τους Νομους οπως σας βολευει!
Φτιαξατε τον γνωστο Ντροπονομο του Ρεππα- Μαγκουφη, την αρνηση πληρωμης του χαρατσιου των διοδιων σε μια ιδιωτικη εταιρεια, σαν παραβαση του ΚΟΚ! Νομιμο και ηθικο; Οχι!! Ντροπη σας κ.Υπουργε!
Οι πολιτες εμπιστευονται και απευθυνονται στη μεγαλη τους πλειοψηφια στο ΕΣΥ. Η δυνατοτητα μετατροπης του κοινωνικου αγαθου της υγειας σε κερδος, περναει μονο μεσα απο την καταργηση του ΕΣΥ!
Οι εργαζομενοι και ανεργοι, ΠΛΗΡΩΝΑΝ και συνεχιζουν να ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ υψηλες ασφαλιστικες εισφορες και μεγαλους φορους κ.Υπουργε! Γι αυτο δινουμε την μαχη για δωρεαν δημοσιες υπηρεσιες υγειας!
Εμεις σκεφτομαστε το καλο των πολιτων κ.Υπουργε! Εσεις το σκεφτεστε; Μονο ετσι λειτουργουν σωστα οι κοινωνιες, οπως λετε, κ.Υπουργε! Με το να εκπληρωνει το κρατος τα δικα του καθηκοντα προς τους πολιτες, κατι που δεν γινεται φυσικα!
κ.Υπουργε, καποια μερα θα σας ρωτησουν τα παιδια σας κοιτωντας σας στα ματια: «Γιατι πατερα φτασαμε εδω; Γιατι σας βριζει ο κοσμος; Γιατι σας απαξιωνει ο κοσμος; Γιατι σας πεταει αυγα; Γιατι σας πετανε γιαουρτια; Γιατι οι μαθητες δεν εχουν βιβλια; Γιατι πατερα ειναι τοσο εξαθλιωμενη η χωρα μας και εχουν ξεπουληθει τα παντα;»
θα ηθελα να δω τι θα τους απαντησετε κ.Μοσιαλε!
Γιατι οπως ειστε εσεις οικογενειαρχης, ετσι ειμαι κι εγω!
Κι εγω εχω παιδι 21 ετων και θελει να φυγει στο εξωτερικο!
Γιατι πλεον εδω δεν υπαρχει μελλον για τους νεους!
Κ.Υπουργε , αν διαβασατε την επιστολη μου, τιμη σας!
Θα γινατε ακομη σοφοτερος!
Να εχετε παντα υγεια κ.Υπουργε κι εσεις και η οικογενεια σας.
Οσο για μας, δεν θα εχουμε σε λιγο ουτε υγεια γιατι ολα, τα παντα, νεκρωνονται! Να θυμαστε αυτη την επιστολη!
Το κινημα “ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ” (www.denplironodenplirono.gr και www.oxidiodia.gr ) ειναι παντου!
Δεν μας φοβιζετε κ.Υπουργε, ουτε με τις δηλωσεις σας, ουτε με τα μετρα σας, ουτε με τα ΜΑΤ και τα χημικα σας! Μας εξοργιζετε! Και θα μας βρισκετε συνεχως μπροστα σας! Γιατι εχουμε ενα οπλο που εσεις και οι ομοιοι σας, δεν εχετε: Αξιοπρεπεια, συντροφικοτητα, αλληλεγγυη με τους συναγωνιστες μου και ολους τους πολιτες αυτης της, υπο κατοχη, χωρας.

Υ.Γ. Τωρα δωστε απαντηση στον εαυτο σας: Ειναι το κρατος ενταξει απεναντι στους πολιτες του;
ΟΧΙ!
Ετσι δεν θα ειμαστε ουτε κι εμεις κ.Υπουργε! Τα ελικοπτερα ερχονται! Αμφιβαλλω αν σας χωρεσουν ολους!
Με τιμη ,
Βασιλης Παπιας, ειδικευμενος ταπετσερης και εδω και 7 μηνες ανεργος. Ετων 51. Τελειωμενος, δηλαδη, κατα τα προτυπα σας !
Μελος του Κινηματος “ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ

 

μικρο URL: https://activepropaganda.espivblogs.net/?p=1354

Share on Twitter

activepropaganda

αντιπληροφόρηση

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...