Hacking σε ιστοσελίδα του ΝΑΤΟ με έδρα την Νορβηγία

Για άλλη μια φορά η Νορβηγία στο επίκεντρο επίθεσης από Έλληνες Hackers. Μετά την επίθεση του hacker με το ψευδώνυμο «Napsterakos» στην ιστοσελίδα της Coca-Cola Νορβηγίας, ήταν η σειρά του ExtAsY να εντοπίσει αδυναμία στην ιστοσελίδα εκπαιδευτικού κεντρου του NATO με έδρα την Νορβηγία, το Joint Warfare Centre. Έχοντας ρόλο Διακλαδικής Σχολής Πολέμου, για το σύνολο των μελών το ΝΑΤΟ, προωθεί την ανάπτυξη συνεργειών και την βελτίωση των δυνατοτήτων της Συμμαχίας, με γνώμονα την ανάπτυξη κοινού δόγματος και μεγιστοποίηση των επιχειρησιακών δυνατοτήτων του ΝΑΤΟ. Η αδυναμία που εντόπισε ο 15χρόνος Έλληνας hacker, σύμφωνα με πληροφορία που εντόπισε το SecNews σε Forum,

επιτρέπει ανάρτηση μηνύματος στην πλευρά του χρήστη (Cross Site Scripting – XSS) χωρίς να επιτρέπει περαιτέρω αλλοίωση της ιστοσελίδας ή πρόσβαση στον εξυπηρετητή (Server).

Η αδυναμία εντοπίστηκε στο σημείο της ιστοσελίδας που επιτρέπει αναζήτηση ανα κατηγορία (Category-Search).Την αδυναμία μπορείτε να δείτε [εδώ], όπου ο ExtAsY αναφέρει  «..:ExtasY:.. Was HeRe..FUCK NATO!».

jwc.nato .int .xss  [Αποκλειστικό] Εντοπισμός αδυναμίας XSS σε ιστοσελίδα του NATO από τον ExtAsY!

http://www.secnews.gr/archives/34794

Share on
μικρο URL: https://activepropaganda.espivblogs.net/?p=2568

activepropaganda

αντιπληροφόρηση

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...