Καλεσμα σε Συγκεντρωση-Διαμαρτυρια στην Εφορια Κορωπιου στις 30 Γεναρη

Η “Επιτροπή Αγώνα Μαρκόπουλου-Π. Ράφτη” μας καλεί σε κινητοποίηση την …


Τετάρτη 30/1, 10πμ, 
συγκέντρωση – διαμαρτυρία                    
                    στην εφορία Κορωπίου


                                            ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!


ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ σε κυβέρνηση, τράπεζες, ΕΕ, ΔΝΤ
ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ τη δημόσια περιουσία, 

                                υπηρεσίες, δικαιώματα
ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ, 

                              την κρίση και το χρέος τους

Η βάρβαρη πολιτική των 3 τελευταίων χρόνων συνεχίζεται ακόμα πιο σκληρή με το 3ο Μνημόνιο και τα εφαρμοστικά μέτρα μας οδηγούν σε απόλυτη εξαθλίωση.

  • Τα μέτρα δεν έχουν τέλος. Μας ξεζουμίζουν στο όνομα του Χρέους. Η φορολογία έρχεται να αρπάξει, από εμάς τους μισθωτούς, μικροεπαγγελματίες, άνεργους και συνταξιούχους, ότι άφησαν οι περικοπές σε μισθούς και συντάξεις. Την ίδια ώρα ο πλούτος συγκεντρώνεται στις τράπεζες και στους μεγαλοεργοδότες, μειώνουν τη φορολογία τους, δίνουν φτηνότερο ρεύμα στην οικονομική ολιγαρχία.

  • Οι τεράστιες αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ (έως 23% και έπονται κι άλλες) και οι διακοπές ρεύματος που αυξάνονται, απειλούν να μας γυρίσουν στο μεσαιωνικό σκοτάδι

  • Η ανεργία, η ελαστική απασχόληση, η φτηνή ή απλήρωτη δουλειά, χωρίς δικαιώματα σαρώνει στον ιδιωτικό τομέα ενώ ανοίγει και η πόρτα του δημοσίου και όλο και περισσότεροι αδυνατούμε να τα βγάλουμε πέρα.

  • Αυτοί που μας τρομοκρατούν όσους δεν έχουμε να πληρώσουμε, ξεπουλάν τη δημόσια περιουσία και το περιβάλλον (παραλίες, δάση, ΔΕΚΟ, Αγροτική, Τ Τ , σκουπίδια, Ελληνικό, κλπ)

                                               Να πάρουμε την υπόθεση στα χέρια μας
                                     Κόντρα στην απογοήτευση την αδράνεια 
                                                       και το συμβιβασμό
                                      ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ, ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ,
ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΤΟΥΣ !Όλοι μαζί μπορούμε να τους σταματήσουμε, να επιβάλλουμε το δίκιο μας. Ήδη, με την μαζική άρνηση πληρωμής των χαρατσιών, αφού εκατοντάδες χιλιάδες νοικοκυριά δεν πλήρωσαν το χαράτσι του 2011, αναδιπλώνονται και αναγκάστηκαν να μην εφαρμόσουν τις διακοπές ρεύ- ματος για τη μη πληρωμή του χαρατσιού, όπως μας απειλούσαν.
ΔΕ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ. ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ με τα παπαγαλάκια τους στα ΜΜΕ. Είμαστε χιλιάδες αυτοί που δεν πληρώνουμε. Δεν μπορούν και δε θα τους αφήσουμε να κάνουν καμιά κατάσχεση. Δε θα τους χαρίσουμε το σπίτι μας και τους κόπους μιας ζωής. Δε θα στερήσουμε τα παιδιά μας για να δώσουμε τα χρήματα στα αρπαχτικά της συγκυβέρνησης, της ΕΕ, του ΔΝΤ, των τραπεζιτών, των μεγαλοεργοδοτών, της μαύρης τρύπας του χρέους. Συνεχίζουμε τον αγώνα μας ενάντια στη φοροληστεία του λαού και τις αυξήσεις των τιμών στα κοινωνικά αγαθά.                                       Κανένας μόνος του στην κρίση 
         Κανένας μόνος του απέναντι στην εφορία, τη ΔΕΗ, τον εργοδότη
κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα

ΔΕ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ
ΠΑΙΔΕΙΑ – ΥΓΕΙΑ – ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΝΕΡΟ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΑ, ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΛΑΟ!

Οργανώνουμε τη ζωή μας και τους αγώνες μας για
                    ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ αυτή την πολιτική και όσους την εφαρμόζουν.

 

http://epagomarko.blogspot.gr/

 

activepropaganda

αντιπληροφόρηση

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...