Πατρα: Ρατσιστικη συνεργασια γιατρων και Χρυσης Αυγης για αιμοδοσια μονο για Ελληνες

photo3Όπως διαβάζουμε στην ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής η φασιστική οργάνωση πραγματοποίησε Αιμοδοσία ΜΟΝΟ για Έλληνες το Σάββατο 9 Μαρτίου στο Νοσοκομείο “ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑΣ. Παράλληλα  στην ανακοίνωση της καλεί μέλη και μη της οργάνωσης να προσέρχονται καθημερινά στο Νοσοκομείο “ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑΣ” και να δίνουν αίμα, επισημαίνοντας ότι προορίζεται για την Τράπεζα Αίματος Πράσινη Πτέρυγα της Χρυσής Αυγής.
Εδώ εγείρονται πολλά ερωτήματα … Πήρε την απόφαση αυτή η διοίκηση  του νοσοκομείου για συνεργασία με τους φασιστές και πάνω σε μια βάση που αναιρεί τον ίδιο τον όρκο των γιατρών ?
Υπάρχει απόφαση συνεργασίας με την Χ.Α  από το ίδιο το νοσοκομείο ή όλα γίνονται υπογείως με τη βοήθεια κάποιων γιατρών και εργαζομένων εκεί και χωρίς την έγκριση από την διοίκηση ?
Οι διοίκηση οι γιατροί και νοσηλευτές του νοσοκομείου Αγ. Ανδρέας οφείλουν να απαντήσουν αλλά και να δράσουν για να σταματήσει η φασιστικοποίηση της κοινωνίας

ακολουθεί η ανακοίνωση που ανέβασαν οι χρυσαυγίτες στην σελίδα τους :

“Στα πλαίσια της Τράπεζας Αίματος του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, που αποτελεί μέρος του κοινωνικού έργου της Χρυσής Αυγής, συγκεντρώνουμε φιάλες αίματος ΜΟΝΟ για Έλληνες και Ελληνίδες που το έχουν ανάγκη. Στεκόμαστε δίπλα στον Έλληνα πολίτη, τον οποίο το σάπιο κατεστημένο οδήγησε στην εξαθλίωση. Χαρίζουμε ΖΩΗ στους συμπατριώτες μας, δίνοντας λίγο χρόνο από την δική μας ζωή.
Η Τ.Ο. Πάτρας ενημερώνει όσους επιθυμούν να συμβάλλουν στο εν λόγω έργο του Εθνικιστικού Κινήματος, ότι μπορούν να προσέρχονται καθημερινά στο Νοσοκομείο “ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑΣ” και να δίνουν αίμα, επισημαίνοντας ότι προορίζεται για την Τράπεζα Αίματος Πράσινη Πτέρυγα της Χρυσής Αυγής.”

xdfdfhd

η ανακοίνωση της Χ.Α

activepropaganda

αντιπληροφόρηση

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...