Συγκέντρωση διαμαρτυρίας από απλήρωτους απογραφείς στη Θεσσαλονίκη

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί, από απλήρωτους εργαζόμενους στην εθνική απογραφή του 2011, στην Γενική Γραμματεία Μακεδονίας Θράκης (πρ. Υπουργείο).
Ακολουθεί το κείμενο της δράσης.

ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΒΛΗΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΤΑ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ
ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΠΟΓΡΑΦΗΣ 2011

Με τους άνεργους στην Ελλάδα να ξεπερνούν το 1.500.000 και να βαδίζουμε ολοταχώς προς τα 2.000.000, συμμετείχαμε στην εθνική απογραφή 2011, δεκάδες χιλιάδες άνεργοι σε καθεστώς ανασφάλιστης εργασίας. Βέβαια με την παράδοση των εντύπων από τους απογραφείς και τους τομεάρχες ούτε λόγος για το πότε θα πληρωθούμε.
Την ίδια στιγμή ως άνεργοι βιώνουμε και εμείς με τα απανωτά μνημόνια μια καταιγίδα μέτρων, έμμεσων και άμεσων φόρων, την κατάργηση της εργατικής νομοθεσίας (σε περίπτωση που κάποιος από εμάς έχει…
ξεφύγει προσωρινά από την κόλαση της ανεργίας), τη διάλυση -ιδιωτικοποίηση των συστημάτων υγείας, παιδείας, κοινωνικής ασφάλισης και ταυτόχρονα την εκποίηση της περιουσίας του ελληνικού λαού μέσω των ιδιωτικοποιήσεων.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ:
-ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΒΛΗΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΤΑ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΠΟΓΡΑΦΗΣ 2011
-ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ, ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΧΙΚΕΣ ΑΜΟΙΒΕΣ, ΒΑΣΗ ΤΟΥ Κ1
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΡΙΤΗ 25/10 ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ
(ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ)
——

Σύντομα θα αναρτηθεί ενημέρωση για τη χθεσινή παράσταση διαμαρτυρίας στο πρώην υπουργείο Μακεδονίας Θράκης, καθώς και για τις τελευταίες εξελίξεις της διαδικασίας πληρωμών, από τη σελίδα των Απογραφέων – Τομεαρχών στο facebook

μικρο URL: https://activepropaganda.espivblogs.net/?p=1642

Share on

activepropaganda

αντιπληροφόρηση

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...