Συνδικάτο Οικοδόμων- Τα νταηλίκια της Χρυσής Αυγής δεν περνάνε εδώ

Ναζιστές της Συμμορίας της Χρυσής Αυγής επισκέφθηκαν υπεργολάβο στην Καλλιθέα και του είπαν ότι πρέπει να διώξει τους μετανάστες οικοδόμους και να προσλάβει Έλληνες με πιο φτηνό μεροκάματο και τους οποίους θα τους υποδείξουν οι ίδιοι.Οι συμμορίτες ως γνήσιοι νταβατζήδες και τραμπούκοι της κακιάς ώρας πήραν την απάντησή τους από το Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας και που είναι:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 2/11/2012
Λάθος πόρτα χτύπησαν τα φασιστοειδή της Χρυσής Αυγής που προσπάθησαν «νταβατζιλίδικα» να πλασάρουν φτηνούς εργάτες σε υπεργολάβο σε οικοδομή στην
Καλλιθέα. Προειδοποιούμε τους νοσταλγούς του Χίτλερ και του ναζισμού να μην ξαναεπιχειρήσουν να απειλήσουν κανέναν οικοδόμο, γιατί θα βρουν απέναντί τους το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ και όλους τους οικοδόμους, έλληνες και μετανάστες.
Τα νταηλίκια τους δεν περνάνε εδώ.
Να το βάλουν καλά στο μυαλό τους. Αν δεν γνωρίζουν, λόγω περιορισμένης αντίληψης και εμπειρίας, τι σημαίνει ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΑΘΗΝΑΣ, τότε καλά θα κάνουν να ρωτήσουν κανένα παλιότερο από το σινάφι τους ή ακόμα καλύτερα να ρωτήσουν τα αφεντικά τους. Αυτοί θα τους πουν στα σίγουρα πώς λύνουν τα ζητήματα οι οικοδόμοι με μπροστάρη το ταξικό τους ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ.
Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν φασίστα, σε κανένα μηχανισμό του συστήματος να χύσει το δηλητήριο του ρατσισμού μέσα στους εργάτες για να αθωώσει το καπιταλιστικό σύστημα.
Αυτό το σάπιο σύστημα γεννά και πολλαπλασιάζει τα προβλήματα της εργατικής τάξης με στόχο να διαφυλάξει και να διευρύνει την κερδοφορία των βιομηχάνων, των εφοπλιστών, των τραπεζιτών, των μεγαλοκατασκευαστών.
Αυτό το σύστημα υπηρετούν και οι φασίστες.
Γι’ αυτό, το εργατικό κίνημα θα σκορπίσει και αυτούς, μαζί με τους άλλους κολαούζους του συστήματος.

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΑΘΗΝΑΣ“

πηγη

μικρο URL: https://activepropaganda.espivblogs.net/?p=4719