Αντιφασιστικη συγκεντρωση σημερα στα Πετραλωνα με αφορμη τη δολοφονια μεταναστη

Ένας νεαρός μετανάστης από το Πακιστάν έπεφτε νεκρός το ξημέρωμα της Πέμπτης 17 Ιανουαρίου στα Πετράλωνα, μαχαιρωμένος από δύο φασίστες οι οποίοι επέβαιναν σε μηχανή. Η “δικαιολογία” που επικαλέστηκαν οι φασίστες όταν συνελήφθησαν από την αστυνομία, καθώς πολλοί άνθρωποι βγήκαν όταν άκουσαν τις φωνές του μετανάστη και κάλεσαν την αστυνομία, ήταν ότι τον μαχαίρωσαν επειδή… τους έκλεινε το δρόμο με το ποδήλατό του(!!!)

Να μην αφήσουμε τους φασίστες να δολοφονούν μετανάστες στις γειτονιές μας. Πρέπει να σπάσουμε το θράσος που αντλούν οι φασίστες από τo.. γεγονός ότι η Χρυσή Αυγή “πλασάρεται” όλο και περισσότερο σαν ένα “κανονικό” κοινοβουλευτικό κόμμα, την ατζέντα του οποίου σπεύδει να υιοθετήσει η τρικομματική κυβέρνηση, όσον αφορά στην καταστολή του κινήματος και στις επιθέσεις εναντίον των δικαιωμάτων των μεταναστών και το οποίο όλο και περισσότερο διεκδικεί ρυθμιστικό ρόλο στην πολιτική σκηνή.

Η απάντηση απέναντι στη φασιστική δολοφονική βία που έρχεται να συμπληρώσει τη βία που εξαπολύουν εναντίον ολόκληρου του λαού -μεταναστών και “ντόπιων”- οι κατασταλτικοί μηχανισμοί, θα πρέπει να είναι ένα μαζικό κίνημα “ντόπιων” και μεταναστών που θα τσακίσει τις φασιστικές συμμορίες και θα ανατρέψει τις πολιτικές που παράγουν φτώχεια, εξαθλίωση, ρατσισμό και φασισμό.

Συμμετέχουμε μαζικά στην αντιφασιστική συγκέντρωση στην πλατεία Μερκούρη στα Πετράλωνα, σήμερα Πέμπτη 17 Ιανουαρίου, ώρα 6:00 μμ.

Πρωτοβουλία Καλλιθέας Ενάντια στο Φασισμό και τη Ρατσιστική Βία

πηγη

activepropaganda

αντιπληροφόρηση

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...