Πατρα: Εχουν συλλαβει μεταναστες εργατες απο το νοσοκομειο του Ριου που νοσηλευονταν μετα το μακελειο της Μανωλαδας

«Αυτή την ώρα, αφού έχουν συλλάβει τους Μπαγκλαντεσιανούς εργάτες από το νοσοκομείο του Ρίου που ορισμένοι από αυτούς βρίσκονται νοσηλευόμενοι μετά το μαφιόζικο μακελειό της Μανωλάδας καθώς και άλλους ομοεθνείς τους, τους προωθούν προς απέλαση λόγω έλλειψης νομιμοποιητικών της παραμονής τους στην Ελλάδα εγγράφων»

Δελτίο τύπου της βουλευτίνας του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ Μ. Κανελλοπούλου για τις συλλήψεις των εργατών γης που δέχθηκαν επίθεση:
«Ο Υπουργός Δημοσίας Τάξης κ. Δένδιας και η Αστυνομία συμμετέχουν δραστήρια στην τραγωδία της Μανωλάδας.
Αυτή την ώρα, αφού έχουν συλλάβει τους Μπαγκλαντεσιανούς εργάτες από το νοσοκομείο του Ρίου που ορισμένοι από αυτούς βρίσκονται νοσηλευόμενοι μετά το μαφιόζικο μακελειό της Μανωλάδας καθώς και άλλους ομοεθνείς τους, τους προωθούν προς απέλαση λόγω έλλειψης νομιμοποιητικών της παραμονής τους στην Ελλάδα εγγράφων!
Ξεκάθαρος στόχος είναι να εκλείψουν οι μάρτυρες της απόπειρας μαζικής δολοφονίας εναντίον τους.
Γιατί η Αστυνομία δεν νοιάστηκε ποτέ για την ύπαρξη αυτών των σύγχρονων δούλων στην Ηλεία;
Γιατί η παρουσία των αρχών δεν έγινε ούτε καν ποτέ αισθητή στην περιοχή;
Για τις τάσεις φασιστικής εκτροπής του κ. Δένδια ήμασταν σίγουροι.
Αναρωτιόμαστε, όμως, δεν υπάρχει ίχνος ανθρωπιάς στην ηγεσία της Αστυνομίας της Αχαΐας; Επιτέλους, οι λαϊκοί, απλοί άνθρωποι της αστυνομίας ας βάλουν έναν φραγμό σε αυτή την κατρακύλα.
Αναρωτιόμαστε, τι αντικείμενο είχε η συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Αγγελόπουλου με τους φραουλοπαραγωγούς της Μανωλάδας λίγη ώρα πριν το έγκλημα; Συζητήθηκε το θέμα της διαβίωσης σε συνθήκες σκλαβιάς εκατοντάδων εργατών;
Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις και θα παρέμβει δυναμικά ώστε το έγκλημα της Μανωλάδας να μην κουκουλωθεί. Θα αγωνιστεί ώστε να αποδοθούν ευθύνες σε όλους τους υπεύθυνους ανεξαιρέτως».

activepropaganda

αντιπληροφόρηση

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...