Μετανάστες προς πώληση – Μεγάλα κέρδη για τα λόμπι απλά βαφτίζοντας μετανάστες “παράνομους” Video

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=vuGE1VxVsYo[/youtube]

Η μετάφραση του κειμένου που υπάρχει στο κανάλι του youtube έγινε από τον risinggalaxy του ΠαραλληλοΓράφου που ευχαριστούμε :

“Οι μετανάστες είναι προϊόν προς πώληση στις ΗΠΑ. Πωλούνται σε ιδιωτικές φυλακές που τους φυλακίζουν με στόχο την ανήθικη κερδοφορία τους.
Αυτά είναι τα τρία πράγμα που ΕΣΥ πρέπει να ξέρεις για την απάτη με τα λεφτά των Ιδιωτικών Φυλακών:
Τα θύματα: Οι Ιδιωτικές Φυλακές δεν ενδιαφέρονται ποιον έχουν φυλακισμένο. Με μια χρέωση 200 δολαρίων τη νύχτα ανά μετανάστη στις φυλακές τους, είναι μια κερδοφόρα απάτη που καταστρέφει οικογένειες και ζωές.
Οι “παίκτες”: CCA (Αμερικανική Εταιρεία Σωφρονισμού), το Geo Group και οι εταιρίες Διαχείρισης και Εκπαίδευσης -τα συνδυασμένα κέρδη αυτών των Ιδιωτικών Φυλακών ανέρχονται σε 5 δισεκατομμύρια δολάρια τον χρόνο.
Τα λεφτά: Αυτές οι Ιδιωτικές Φυλακές έχουν ξοδέψει πάνω από 20 εκατομμύρια δολάρια στο lobbying με νομοθέτες του κράτους για να εγκριθούν κρατικοί αντί-μεταναστευτικοί νόμοι και να εξασφαλίσουν περισσότερους έγκλειστους μετανάστες.
Γίνε μέρος του κινήματος για την παρακολούθηση των παικτών, των χρημάτων και των θυμάτων αυτής της κερδοφόρας ιδιωτικής απάτης : immigrantsforsale.org ”

activepropaganda

αντιπληροφόρηση

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

3 Απαντήσεις

  1. Ο/Η activepropaganda λέει:

    ευχαριστώ για την αναδημοσίευση αλλά ποιο πολύ thnks για τη μετάφραση 🙂