Καταγγελία για την αστυνομική δίωξη των μελών του ΔΣ του συλλόγου εργαζομένων του ΚΕΑΤ

Η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αναπήρων (ΣΕΑΑΝ) καταγγέλλει την προσπάθεια της κυβέρνησης της διοίκησης του ΚΕΑΤ και της αστυνομίας να τρομοκρατήσουν με κάθε μέσο τους εργαζόμενους που έχουν καταλάβει εδώ και μέρες το ΚΕΑΤ και παλεύουν να μην κλείσει όπως σχεδιάζει η κυβέρνηση καθώς και πληρωμή των δεδουλευμένων που οφείλει το ΚΕΑΤ εδώ και 9 μήνες στους εργαζομένους.

Πέρσι οι ίδιοι μηχανισμοί έστελναν τους μαθητές του ΚΕΑΤ στα αστυνομικά τμήματα απειλώντας τους με δικαστικές διώξεις επειδή διεκδικούσαν καθηγητές και βιβλία. Τώρα καλούν τους συνδικαλιστές στην αστυνομία και προσπαθούν να επιβάλλουν αστυνομικό έλεγχο στην λειτουργία των οργάνων του σωματείου εργαζομένων του ΚΕΑΤ ζητώντας πρακτικά Γενικών Συνελεύσεων κτλ.
ΑΙΣΧΟΣ !!!
Αν νομίζουν οι νοσταλγοί των μεταξικών διαταγμάτων και του συνδικαλιστικού της ασφάλειας ότι με τέτοια μέτρα θα λυγίσουν όσους παλεύουν για τα δίκαια τους είναι γελασμένοι. Με τέτοιες μεθόδους δεν μπορούν να αποκρύψουν την απλήρωτη εργασία, την σχεδιαζόμενη διάλυση του ΚΕΑΤ και γενικότερα το κλείσιμο των δημόσιων δομών Πρόνοιας και Ειδικής Αγωγής, και με τις συγχωνεύσεις που σχεδιάζουν και με το καθεστώς της εφεδρείας.
Στηρίζουμε τον αγώνα των εργαζόμενους του ΚΕΑΤ όπως με ομόφωνη απόφαση τους στηρίζουν οι γονείς των μαθητών του ΚΕΑΤ και η μαθητική κοινότητα.

Δίνουμε πρώτη απάντηση
αύριο Πέμπτη 29/9/2011 με τη συμμετοχή μας στην κινητοποίηση των εργαζόμενων 6,30 Θησέως & Σπάρτης στην Καλλιθέα,
μαζικά και αποφασιστικά στο μεγάλο συλλαλητήριο της ΣΕΑΑΝ και του Ενιαίου Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Αττικής και Νήσων και των εργαζόμενων ειδικής αγωγής την Παρασκευή 30-9-2011 στις 12 στην Ομόνοια στην 1 μ.μ. στο Υπουργείο Υγείας

Η τρομοκρατία δεν θα περάσει

Γραμματεία της Σ.Ε.Α.ΑΝ

πηγή

activepropaganda

αντιπληροφόρηση

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...